Došao je i taj tren, Bagel Бејгл otvoren!

Bagel Бејгл možda samo liči na još jednu radnju u kraju, ali nije.

Bagel Бејгл je jedinstveno mesto - za uživanje i opuštanje uz neverovatan ukus i miris svetski poznatog peciva koje se predstavlja u našem lepom gradu a koje je nastalo da bi podržalo borbu protiv trgovine ljudima.

Ovaj prostor, ljudi i koncept su deo jedne borbe koja traje više od dvanaest godina - borbe za pravedno društvo ravnopravnih, koje promoviše različitost i solidarnost. Radnju je osnovala NVO Atina - organizacija koja se 2003. godine zalaže za prava žrtava trgovine ljudima i drugih vidova iskorišćavanja, sa ciljem da unapredi održivost svojih programa. Sav profit koji ovo socijalno-etičko preduzeće ostvari usmeravaće se na programe zaštite žrtava trgovine ljudima koje sprovodimo a u isto vreme će to biti prostor za njihovu stalnu praksu i obuku. Za mnoge od njih ovo je prilika da po prvi put steknu znanja, veštine i iskustvo kako da što lakše dođu do posla. Trenutno Bagel Бејгл zapošljava pet osoba i ima tendenciju da se još više razvija. Da bismo sve to uradili potrebna ste nam vi i podrška šire zajednice.

Da bi Bagel Бејгл bio uspešan, mora da bude odličan. Čim uđete u radnju i osetite taj miris - sve će vam biti jasno. Bejgl se proizvodi od odabranih sorti domaćeg brašna, u procesu koji liči na onaj kod kuće. Dodaci se biraju među najsvežijim i najkvalitetnijim namirnicama. Verujemo da je to pravi put do proizvoda koje će vas osvojiti i bez koga nećete moći da započnete dan. Kažu da svaki grad mora da ima svoj bejgl da bi bio velegrad. I Beograd je dobio svoju Bagel Бејгл radnju - oazu dobrog ukusa u kojoj se morate osećati dobro, zbog toga što ste sebi priuštili slasno zadovoljstvo a ujedno doprineli tome da svet postane bolje mesto.

Kontakti:
Bagel Бејгл
Knez Danilova 39
011 33 4 88 65
www.bagel.rs
www.facebook.com/Bagelbejgl

RADNO VREME
pon - sub:
od 7:30 do 19:30
nedeljom: ne radimo

Uživajte i podržite Bagel Бејгл. Za bolji i ukusniji svet!